Evenimente

APLAUZE SUB SEMNUL FOLCLORULUI!

La invitația Primăriei  Otopeni și a Centrului Cultural „Ion Manu”, orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene” a Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, a susținut un spectacol folcloric în  cadrul Festivalului Folcloric de Artă și Tradiție Populară Românească, desfășurat în perioada 1-3 septembrie 2017.

Festivalul Folcloric de Artă și Tradiție Populară Românească are ca obiectiv exploatarea culturii și tradițiilor naționale și încurajarea generațiilor tinere să își asume aceste valori culturale. Festivalul a reușit timp de zece ani să creeze o imagine completă și actualizată a muzicii și dansului popular românesc, folosind cele mai reprezentative embleme ale zonelor de folclor.

Astfel, pe 1 septembrie, orchestra dirijată de maestrul CRISTIAN OBREJAN a acompaniat  Ansamblul „Perinița” al Centrului Cultural „Ion Manu” Otopeni, coregrafia fiind semnată de Liliana Comana.  De asemenea, soliștii LETIȚIA BOROI, SILVIA BORDEIANU, ȘTEFANIA SIRIN NARENJI, MĂDĂLINA CIUCU, care au performat alături de orchestra noastră, au întrunit într-o atmosferă extraordinară  cântece și voie bună  sub semnul profesionalismului și prieteniei, spre încântarea locuitorilor din Otopeni care apreciază autenticitatea și varietatea și folclorului românesc.

Felicitări tuturor!

Va recomandam