Concert Extraordinar de Mărțișor, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (sursa: Ziua de Constanța)

Primăria Municipiului Constanța invită constănțenii să trăiască bucuria venirii primăverii. Doamnele și domnișoarele sunt așteptate duminică, 1 martie, la Concertul Extraordinar de Mărțișor care se va desfășura la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, începând cu ora 18:00. Tinerii artiști Ioana Popescu și Alexander Maria Wagner vor urca pe scenă pentru a vă oferi momente de neuitat.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

În program sunt cuprinse lucrările: Béla Bartók – Dansuri Românești, Leoš Janáček – Sonata pentru vioară și pian, Jules Massenet – Meditația Thaïs, Alexander Maria Wagner -„Patru piese pentru soț și soție”, Alexander M. Wagner, Lukas Metzenbauer – Un francez în Transilvania din Opereta „Café Ringelspiel“, George Enescu – Sonata pentru vioară și pian – „Torso”.

Violonista Ioana Popescu si pianistul Alexander Maria Wagner au debutat în vara anului 2019, în Degenberg, Germania, duo-ul format de cei doi având rolul de a promova muzica românească publicului larg european.

Ioana Popescu a absolvit în 2015 Colegiul Național de Muzică „George Enescu’’ din București cu cea mai mare distincție, avându-i ca profesori îndrumători pe Valeriu Rogacev și Elena Baltaga iar în prezent, studiază la Universitatea Mozarteum din Salzburg, Austria sub îndrumarea prof. Annelie Gahl.

ARTICOLUL CONTINUĂ AICI: https://www.ziuaconstanta.ro/in-constanta/evenimente-in-constanta/concert-extraordinar-de-martisor-la-centrul-multifunctional-educativ-pentru-tineret-jean-constantin-713005.html