3 ani

per person /

Free

Home Courses

DESIGN DE OBIECT

DESIGN DE OBIECT

Teacher

OVIDIU FELIPOV

Category

Arte vizuale

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Cursul de Design de Obiect reprezintă un modul educațional în domeniul artelor plastice și decorative și se întinde pe durata a 3 ani de zile.

În primul an de studiu acest curs are ca scop pregătirea elevului în bazele desenului, perspectivei  și  texturării. În paralel cu parcurgerea acestor pași de baza, elevul intră în contact cu teme de lucru din domeniul design-ului de obiect, această modalitate mixtă de lucru făcând cursantul să înțeleagă legătura strânsă dintre studiu și rezultanta estic-constructivă  a proiectului de design.

în următorii doi ani de lucru în cadrul acestui curs de design elevul va putea aplica cunoștințele acumulate in anul 1. Se vor parcurge pașii de cercetare și execuție necesari elaborării unui proiect de design și la finalul acestor 3 ani de studiu cursantul va fi apt în a răspunde provocărilor de proiectare cerute în domeniul designului de obiect.

Anul 1:

1a.Bazele desenului .

1b.Bazele perspectivei.

1c.Texturare.

(Proiecte  care să aibă ca scop punerea în practica a cunoștințelor acumulate în cadrul celor 3 subcapitole menționate mai sus)

Anul 2:

2a. Recapitularea cunoștințelor acumulare în cadrul anului 1 de studiu.

2b. Design-ul de Obiect  - Cercetare și proiectare.

 

Anul 3:

3a. Recapitularea cunoștințelor acumulate în cadrul anului 1 și i 2 de studiu.

3b. Design-ul de Obiect  - Cercetare, proiectare și machetare.

Our Main Teachers

Ovidiu Felipov profesor de DESIGN DE OBIECT/DESIGN DE INTERIOR   Licențiat în Arte, profilul Arte plastice și decorative, specializarea Pedagogia artei, Ovidiu Felipov are o vastă experiență atât profesională cât și artistică. Din 2005 este Asistent Universitar în cadrul Universității „Ovidius” Constanța. A realizat numeroase lucrări de design și graphic design și a participat în […]

Price : Free

Location : B-dul. Decebal nr. 49

Question