3 ani

per person /

Free

Home Courses

Canto Clasic

Canto Clasic

Teacher

IFTENE DORU

Category

Canto

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Cursul de bel canto este deschis tuturor, indiferent de vârstă, fie că sunt începători sau avansați și se adresează în egală măsură celor care vor să studieze canto clasic dar și muzică ușoară. Fiecare are posibilitatea să își dezvolte nivelul cunoașterii muzicale și să aprofundeze noțiunile pe care nu le știe decât la nivel general. Lecțiile sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul fiecăruia și în funcție de vârstă, iar o lecție durează 50 de minute. Tehnica “belcanto-ului”, urmărește dezvoltarea naturală a emisiei vocale, o voce clară, limpede, mereu tânără, bazată pe o respirație corespunzatoare.

Pe parcursul lecțiilor de canto se vor învăța: tehnica vocală, respirația, dicția, frazarea, intonația, dar și dezvoltarea auzului muzical, agilitatea, prezența scenică și mișcarea. Totodată, elevii noștri sunt încurajați să cânte în public. Acest lucru devine posibil în mediul prietenos al recitalurilor bianuale oferite de școala noastră de muzică. Recitalurile au ca scop dezvoltarea talentului muzical și deprinderea încrederii de a interpreta pe scenă, în fața unui public numeros, lucru care îi va ajuta pe elevi să se dezvolte atât ca oameni, cât și ca muzicieni. Prin intermediul recitalurilor elevii se dezvoltă ca artiști încrezători în capacitatea lor de interpretare muzicală, motivându-i să aprofundeze studiul.

Urmează-ți pasiunea alături de noi!! “Muzica oferă un suflet universului, aripi minții, zbor imaginației și viața oricui. (Platon)

Our Main Teachers

Profesor colaborator pentru disciplina CANTO – MUZICĂ UȘOARĂ ȘI MUZICĂ CLASICĂ – este absolvent al Facultății de Muzică „George Enescu”, Iași- Specializarea Canto.  Pe lângă activitatea de profesor colaborator la Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada”, Iftene Doru își desfășoară activitatea artistică de solist vocal la Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski” – Constanța

Price : Free

Location : B-dul. Decebal nr. 49

Question