3 ani

per person /

Free

Home Courses

Canto – Muzică Ușoară

Canto – Muzică Ușoară

Teacher

RĂDULESCU VLADIMIR TEODOR

Category

Canto

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Vocea fiecărei persoane are caracteristici unice care merită să fie descoperite, explorate și dezvoltate. Cursul durează trei ani și este destinat tuturor celor care doresc să-și antreneze și să-și cultive vocea, să desluşească tainele cântului sau să se lanseze pe piața muzicală, cu perspectiva de dezvoltare a unei cariere artistice de solist vocal (de muzică uşoară). Cursul se efectuează individual şi poate fi frecventat de către copii, tineri sau adulţi, indiferent de sex, profesie, religie, pregătire ori statut social.

Sub atenta asistență a unui profesor dedicat și calificat, se vor lucra exerciţii specifice pentru obţinerea calităţii vocale şi consolidarea auzului muzical, urmărindu-se însușirea unei tehnici de cânt corecte, care să nu afecteze sănătatea coardelor vocale.

Profesorii noștri de canto personalizează metodele de predare, în funcție de nevoile și de obiectivele fiecărui elev, insistându-se pe modelarea aptitudinilor vocale individualizate și a sensibilităţii artistice. Cursanții vor dobândi abilități și cunoștințe muzicale, iar pe parcurs îşi vor însuşi un repertoriu variat, în funcţie de vârstă, întindere vocală, timbru, dar și de capacitațile individuale. Instituția noastră organizează audiții, recitaluri și spectacole și ca urmare, oferă  cursanților posibilitatea de a evolua în cadrul acestora, pentru a câștiga experiență - ca parte integrantă a formării lor. De asemenea, pot fi descoperite şi promovate talente, având ca finalitate participarea la spectacole de anvergură, emisiuni radio/tv, evenimente artistice, la concursuri și la festivaluri naționale și internaționale de gen. Totodată, elevii noștri sunt încurajați să cânte în public. Acest lucru devine posibil în mediul prietenos al recitalurilor bianuale oferite de școala noastră de muzică. Recitalurile au ca scop dezvoltarea talentului muzical și deprinderea încrederii de a interpreta pe scenă, în fața unui public numeros, lucru care îi va ajuta pe elevi să se dezvolte atât ca oameni, cât și ca muzicieni. Prin intermediul recitalurilor elevii se dezvoltă ca artiști încrezători în capacitatea lor de interpretare muzicală, motivându-i să aprofundeze studiul.

Our Main Teachers

A început cursurile  de vioară la 5 ani, continuând apoi pregătirea și în 1978, după absolvirea Conservatorului. A fost timp de un an instrumentist la Filarmonica din Iași, sub bagheta maestrului Baciu, apoi a venit la Constanța, la  Centrul creației populare și a mișcării artistice de masă, răspunzând de sectorul muzical. Este angajat din 1979, […]

Profesor titular la Catedra CANTO –MUZICĂ UȘOARĂ. Este absolvent al Facultății de Teologie din cadrul Universității „Ovidius” Constanța și licențiat în Relații Internaționale și Studii Europene. Abilitățile didactico-pedagogice acumulate  și experiența în prestațiile artistice  concertiste au dus la performanțe remarcabile și rezultate deosebite în lucrul cu cursanții.

A început cursurile  de vioară la 5 ani, continuând apoi pregătirea și în 1978, după absolvirea Conservatorului. A fost timp de un an instrumentist la Filarmonica din Iași, sub bagheta maestrului Baciu, apoi a venit la Constanța, la  Centrul creației populare și a mișcării artistice de masă, răspunzând de sectorul muzical. Este angajat din 1979, […]

Profesor  de Canto – Muzică ușoară A absolvit Școala Populară de Arte și Meseri iar mai târziu în cadrul aceleiași instituții, cursul de Instructor Canto Muzică Ușoară. A participat la diferite concursuri de interpretare vocală la care a obținut diverse distincții. A participat ca solist vocal în cadrul diverselor evenimente. Este soprană în corul Mixt […]

Profesor licențiat în arte, absolventă a Universității de Arte “George Enescu”- Iași, promoția 2006, cu o bogată activitate de artist liric în corul Operei din Constanța, activitatea didactică desfășurată la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T.Burada” o definește prin rezultate deosebite și participări la evenimentele artistice de gen.

Price : Free

Location : B-dul I.C. Brătianu nr. 46 B-dul. Decebal nr. 49

Question