3 ani

per person /

Free

Home Courses

Grafică

Grafică

Teacher

PANAIT LIDIA ELENA

Category

Arte vizuale

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Desenul este o tehnică și o artă care constă în reprezentarea grafică a unui obiect pe care  mulți o pot deprinde, însă doar prin studiu. Lasă-ți mâna să curgă liber pe foaia de hârtie și vei învăța să desenezi. În acest curs veți învăța noțiuni de compoziție și perspectivă, tehnici de valorație, reprezentarea volumului prin linii și umbre și redarea în hașură a tehnicilor, reprezentarea grafică a unui obiect, a unei figuri, a unui peisaj prin linii, puncte, pete și simboluri.

Our Main Teachers

Este absolventă a Colegiului de Arte „Regina Maria”, specializarea  Grafică, licențiată în Arte Vizuale  în cadrul Universității „Ovidius”, acolo unde a urmat și Masteratul cu tema „ Educația Vizuală prin studiul peisajului și figurii”. A participat la diverse concursuri internaționale cu tematică de creație, pictură și desen dintre care amintim: Concursul Internațional „Fantasticul din mine […]

Desenul este o tehnică și o artă care constă în reprezentarea grafică a unui obiect pe care mulți o pot deprinde, însă doar prin studiu. Lasă-ți mâna să curgă liber pe foaia de hârtie și vei învața să desenezi.

Profesor  titular la catedra  de ARTE VIZUALE – secția PICTURĂ, este absolventă a Facultății de Arte, specializarea Pedagogia Artelor Plastice și Decorative din cadrul Universității „Ovidius” și Școlii Populare de Arte, secția pictură și design vestimentar. Desfășoară o bogată  activitate cu copii și are rezultate remarcabile în urma numeroaselor participări la concursuri și expoziții.

Desenul este o tehnică și o artă care constă în reprezentarea grafică a unui obiect pe care mulți o pot deprinde, însă doar prin studiu. Lasă-ți mâna să curgă liber pe foaia de hârtie și vei învața să desenezi.

Profesor titular în cadrul catedrei de Arte Vizuale (pictură/grafică). Absolventă a Școlii Populare de Arte și Meserii, clasa ceramică/modelaj, din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și licențiată în Arte Vizuale, în cadrul Universității „Ovidius” Constanța, Ana-Maria Ceară a fost distinsă cu Premiul I la Concursul Național de Pictură și Grafică „Vespasian Lungu” […]

Price : Free

Location : B-dul. Decebal nr. 49

Question