2 ani

per person /

Free

Home Courses

Percuție

Percuție

Teacher

GHEORGHE DAVID

Category

Instrumente

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Un instrument de percuție  este un obiect care produce un sunet în urma unei lovituri. Instrumentele de percuție pot fi membranofone (cu o membrană, de exemplu tobă). Studiul unui instrument de percuție oferă un melanj de aptitudini, relaționare și memorie, utile fiecăruia dintre noi. Este un exercițiu de încredere, de creativitate, de coordonare și concentrare susținută, oferind oportunități multiple de dezvoltare a personalității. Tobele ajută la relaxare și ajută, de asemenea, la ordonarea logică a proceselor mentale. Orice instrumentist execută cu o mai mare ușurință diferitele activitați din viața de zi cu zi, acesta fiind un fapt demonstrat științific.

Cursul se adresează celor dornici să ia lecții de tobe, pentru a învăța un instrument complex, atractiv și spectaculos, care oferă satisfacții extraordinare. Instrumentul poate fi studiat atât pentru a face carieră, cât și ca simplu hobby de timp liber, ori din pură curiozitate. Înscrierea la cursuri nu este condiționată de talent iar progresul fiecăruia depinde de efortul individual, susținut permanent de profesorii care au toată dragostea și pasiunea pentru acest instrument.

Our Main Teachers

Absolvent al Colegiului de Arte „ Regina Maria” Constanța, deține atestat în muzică, specializarea – percuție. Gheorghe  David își desfășoară activitatea cu pasiune, seriozitate și experiență în domeniu la clasa de tobe, secția instrumente fiind totodată calificat ca instructor muzical.

Price : Free

Location : B-dul I.C. Brătianu nr. 46

Question