Felicitări!

Eleve în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, surorile Daria și Iarina Comănescu studiază Canto-Muzică ușoară sub îndrumarea doamnei profesor Rodica Iftime de cinci ani! O profesionistă desăvârșită care își lasă definitiv amprenta asupra dezvoltării armonioase a elevilor săi, le inițiază la momentul actual pe cele două în tainele cursurilor de specializare Canto muzică ușoară (Daria) și cursul de Instructor canto (Iarina). 
În prezent Daria și Iarina lucrează cu casa de producție Thrace Music și fac parte din echipa care a compus piesele “Lost in Istanbul” și “Count on You”, difuzate atât în România, cât și în străinătate.

În luna aprilie a anului 2018, Iarina a lansat, împreună cu Thrace Music, piesa Count on You, care s-a bucurat de un real succes. Aceasta a fost difuzată în multe țări și a ajuns pe locul întâi în Top 100 Shazam Turcia. Colaborarea cu Thrace Music înseamnă pentru Iarina mai mult decât cântat, pentru că ea compune și versuri, atât pentru ea, cât și pentru alți artiști (Kate Linn – Thunderlike, Brianna – Lost in Istanbul, Osaka – Please, Dharia – Sugar and Brownies etc.) Îi place să își cânte propriile cuvinte pentru că în felul acesta își transformă piesele în proiecte cu adevărat personale. Iarina a avut dintotdeauna o pasiune pentru scris, însă nu s-a gândit vreodată că va compune versuri pentru piese muzicale. Totul a luat naștere spontan, o dată cu începerea colaborării cu Thrace Music. Înainte de întâlnirea cu producătorul ei, Iarina s-a remarcat la concursurile televizate de specialitate Fii antenă la talent! și DreamStar Junior Music Contest. 
La doar 13 ani, Daria Comănescu, pe numele ei de artist Dharia, a lansat, împreună cu Thrace Music, piesa Sugar and Brownies în octombrie 2018. De atunci, aceasta s-a bucurat de succes pe plan mondial și a intrat în Top Shazam Global. Pentru activitatea ei muzicală, Dharia a primit un premiu important pe 11 februarie, în cadrul evenimentului Istanbul City Awards. Încurajată de Cristian Tarcea (Monoir), producătorul Thrace Music, Dharia a compus atât linia melodică a propriei piese, cât și liniile melodice ale altor piese muzicale, precum Thunderlike (Kate Linn), Lost in Istanbul (Brianna), Count on You (Iarina), Please (Osaka) etc. La vârsta de 9 ani, Dharia a participat la concursul de talente Next Star, iar un an mai târziu a participat la concursul DreamStar Junior Music Contest, unde a obținut premiul de popularitate. În perioada următoare, Iarina și Dharia își doresc să compună și să lanseze cât mai multe hituri, alături de producătorul lor, Cristian Tarcea.
Le dorim mult succes pe viitor!