Evenimente

Reprogramarea filmului „Maigret” – Caravana Filmelor TIFF

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Maigret, cel mai nou film al multi-premiatului regizor Patrice Leconte

Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, organizează în perioada iulie -august proiectul cultural cinematografic CARAVANA FILMELOR T.I.F.F.!  Proiectul aduce în prim plan 5 filme dintre care 4 premiate la  celebrul Festival  Internațional de Film Transilvania, primul festival  de lungmetraj din România, care a ajuns anul acesta la cea de- a XXI-a ediție. Programat inițial în data de 31 iulie, filmul nu a putut fi difuzat din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

 

Cazul misterios al unei crime care a îngrozit Parisul!

Astfel, vă invităm la reprogramarea filmului Maigret, la Teatrul de Vară Soveja, în vineri, 12 august, începând cu ora 21.00.  Legendarul actor Gérard Depardieu revine pe marele ecran în Maigret, cel mai nou film al multi-premiatului regizor Patrice Leconte. Spectatorii vor avea ocazia să-l urmărească într-un rol care-i vine mănușă, cel al comisarului Maigret, personaj iconic creat de romancierul Georges Simenon, care anchetează cazul misterios al unei crime care a îngrozit Parisul.

 

Proiectul este inițiat de Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor, compartiment Exploatare a Filmelor. Evenimentul care va avea loc  la Teatrul de Vară Soveja, este organizat în parteneriat cu Teatrul de Stat Constanța. Filmul are o durată de 89 de minute.

 

Accesul este GRATUIT! Detalii pe pagina de facebook https://www.facebook.com/CentrulCulturalJudeteanConstantaTeodorTBurada

Va recomandam