Topalu, gazda celei de-a XXIII-a ediție a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu” (sursa: www.dezvaluiri.ro)


Desfășurat în perioada 2-4 octombrie 2019 în comuna Topalu, Festivalul Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Dan Moisescu” – ediția a XXIII-a a debutat cu parada costumelor populare în fața primăriei din localitate.

În prezența juriului și a primarului Valentin Stanciu, festivalul a continuat pe scena Căminului Cultural Topalu cu ansambluri de dansuri precum: Ansamblul „Mugurelul” Topalu, Ansamblul „Reabina”, Ansmblul „Delikanlilar” Constanța, Ansamblul „Carsium” Hârșova și Grupul Vocal „Fiii Dobrogei” din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, grup înființat de regretata profesoară și interpretă de muzică populară – Elena Ionescu Cojocaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ AICI: https://www.dezvaluiri.ro/topalu-gazda-celei-de-a-xxiii-a-editie-a-festivalului-concurs-national-de-interpretare-a-cantecului-popular-romanesc-dan-moisescu/